En hyllest til alle fedre der ute

Heisann og god ettermiddag eller skal jeg allerede nå si god kveld🤔? Nå som kveldene blir så fort korte er det umulig å si når dagen faller på og når natten kommer,men sånn er det jo nå. Uansett så er det jo som alle vet! Farsdag idag, og det betyr til at min far heler ikke glemt.

Får når jeg tenker tilbake er det ikke bare mor , det er mor og far, de gangene mor blir dritt lei og det blir vanskelig , det er da! Pappaen kommer inn med åpne armer, de gangene du gråter på vei inn til barnehagen det er da pappa kommer og henter meg.

For selv om det virker sånn uten ifra at det kun er mødre er det også pappaene våre som har en stor del i livene våres, noen har kanskje ikke far lenger, noen av dere har kanskje aldri hat tid til å bli kjent med deres far, men urettferdig nok sånn er det. Uansett min kjære pappa er 62 år og har alltid stilt opp for meg utallige ganger, pappa jobber i posten, så når jeg var liten har han alltid hentet de beste dagbøker og magasiner til meg. Den lykken når han kommer hjem med 1 blad,

Uansett til alle pappaer der ute dere gode!

Og dere er flinke.

Legger til noen koselige bilder fra dagen idag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s